Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodjeVerpakkende Machines


Transportband voor de Druk van Inkjet
 

Transportbanden voor de Druk van Inkjet

Onze geachte cliënten kunnen van ons de meest aangewezen waaier van de Machine van de Transportband helpen. Deze Machine van de Transportband van Riem werkt als het voeden van en het vervoeren van materiaal, dat voor het overbrengen van aardrubber wordt gebruikt. De machine bestaat uit van het Reductiemiddel van de Selectie, paar van van kettingswielen & kettingen belangrijkste wiel en een riem. Het werkt op een zeer systematische en geschikte manier. om de blokken te voeden, draagt één van het kettingswiel andere samenwerken wanneer Uitgezocht beweging vermindert. Het belangrijkste Wiel wordt gemaakt om circumgyratetion met de riem te doen. Deze machine is afkomstig van de staat van Gujarat in India.

SPECIFICATIES:

 • S.S. & De VARIABELE van M.S./SPEED BELT-CONVEYOR van de MOEILIJKE SITUATIE MET REGELBARE GIDS.
 • Snelheid: Veranderlijke Snelheid met VFD, de StandaardVersnellingsbak van de Motor Met de Regelgever van de Macht & op/van Schakelaar.

Nota: Andere Specificaties zijn zoals hierboven.


EXTRA EIGENSCHAPPEN:

 • Trilling minder Motie die de Beste Codage Thrue de Lengte verspreidt.
 • De extra Plaat van de Voeder voor het Rusten van de Bos van de Plaat van het Product en van de Output Sloper voor Gemakkelijke Uitgaand van het Product.
 • De vrije Faciliteit van de Gehechtheid voor Uw Codeur van de Machine van Inkjet op Onze Schacht van de Rol met Geschikt Ontwerp.

De Transportband van de riem

Wij specialiseren ons in de vervaardiging van de Transportbanden van de Riem en zijn één van beste fabrikant en exporteur van riemtransportbanden in India, dat u bij CONPAPTEX aan concurrerende prijs met beste kwaliteit kunt helpen. Wij hebben een reusachtige waaier van de Transportbanden van de Riem, die veel gevraagde toe te schrijven aan zijn robuuste bouw en treksterkte zijn. De Transportbanden van de riem worden vervaardigd met superieure kwaliteits grondstoffen en norm op:kopen punten zoals Versnellingsbak, Motoren, Riemen en toebehoren, om met hoge weerstand en duurzaamheid aan transportbandensysteem te geven.

CONPAPTEX verstrekt de beste transportbanden van de Riem voor de lijn van de productiestroom. De transportbanden van de riem zijn aangewend voor het vervoeren van diverse massa en eenheidsladingen langs horizontale of lichtjes geneigde wegen en voor het vervoeren van artikelen tussen diverse verrichtingen en zijn de belangrijkste middelen van mechanisch vervoer. De transportbanden van de riem maken materiële behandeling eenvoudig en rendabel aangezien het productieproces verbetert en sparen van menselijke fout.
De Voordelen van de Transportband van de riem.

CONPAPTEX levering zelf het volgen riemtechnologie, vlotte productbewegingen, en geleverde norm met Aangepaste motor of van de Trommel rolaandrijving. Wij kunnen uw materiaal aanpassen om uw vereisten aan te passen. De riem kan op rollen, een verbindingsriem of een diabed zijn. Deze stijl is eenvoudig maar is een overdreven productieve transportband.

De Transportbanden van de riem heeft vele voordelen met inbegrip van:

 • De zelf Volgende Riemen – Ons ontwerp voorziet zelf de riem om te zijn volgend zo het elimineren van talloze onderhoudskwesties voor het eind - gebruiker.
 • Rendabel. Omdat binnenshuis vervaardigend onze machines uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verstrek.
 • Veelzijdigheid in Op maat gemaakte zonder bijkomende kosten beschikbare het ontwerpoplossing van het Ontwerp –.
 • Het vlotte en Stille Vervoer – deze transportband materialen zal bewegen zal verlichten. Zijn simplistische stijl is stille en vlotte, bewegende producten aan de vereiste bestemming.
 • De onregelmatige Beweging – van het Product die voor die producten wordt ontworpen die gemakkelijk door andere machinestijlen niet kunnen worden bewogen. De producten zoals zakken, zakken en ruwe voedingsmiddelen kunnen veilig worden bewogen, makend tot het geschikt vervoer.
 • Al niveausbeweging – overweegt veilige oplossing voor materialen behandeling. Het biedt een eenvoudige hoogtehelling en een daling aan; verzekerend producten krijg veiligheid aan hun gebied.

De Transportbanden van de rol

CONPAPTEX biedt een waaier van de Transportbanden van de geavanceerde technologieRol aan. De transportbanden van de rol zijn de juiste keus wanneer u aan zijlading nodig hebt, weg duwt, een product accumuleert of druk bij het dragen van rollen aanpast. De transportbandtypes van de rol zijn gedreven ketting, gedreven riem, gedreven lijnschacht, accumulatie, of non-powered (ernst). Het gebruiken van roltransportbanden in plaats van de transportbanden van het schuifbed voegt veelzijdigheid aan het type van overdrachten, afleiders en einden toe dat in een systeem kan worden gebruikt. De rollen zijn beschikbaar in vloeistaal, gegalvaniseerd, plastic of roestvrij staal.


De Transportbanden van de ketting

Wij, CONPAPTEX zijn nu een goed berekende fabrikant en een exporteur, in het midden van de fabrikanten van de kettingstransportband in India. Wij bieden allerlei kettingstransportbanden aan concurrerendste prijs zonder kwaliteit aan te compromitteren.
Het de transportbandensysteem wordt van de Ketting CPT hoogst getaxeerd onder cliënten voor zijn oneindige eigenschappen als:
 • Op zwaar werk berekend transportbandkader
 • Op zwaar werk berekende regelbare benen
 • Enige & Dubbele Ketting
 • De modellen van de Aandrijving van het hoofd en van het Centrum
 • Constante en veranderlijke snelheidspakketten
 • 100 – 2000 hogere mmbreedten (op verzoek)
 • 300 – 10.000 hogere mmlengten (op verzoek)
 • Beschikbaar als geneigde transportbanden

CONPAPTEX, deskundigheid in het aanbieden van een robuuste en precisie gebouwde waaier van de Transportbanden van de Ketting, beschikbaar binnen afzonderlijk en veelvoudige kettingen. Onze multifunctionele Transportbanden van de Ketting worden vervaardigd, gebruikend recentste technologie en materiaal om u te dienen kwaliteit, hoge functionaliteit en gebruikersvriendelijke verrichting. De Transportbanden van de ketting worden wijd gebruikt in auto-industrie.

De Voordelen van de Transportband van de ketting
 • De Transportbanden van de ketting staan voor algemene en flexibele beweging van materiaal toe. In tegenstelling tot andere Transportbanden, CONPAPTEX de vergunnings horizontale evenals verticale verandering van de systeemwerken van richting. Onze delen worden vervaardigd voor uiteindelijke duurzaamheid en functionaliteit, elk ontworpen om u toe te laten om de ketting in de vereiste richting te bewegen.
 • De Transportbanden van de ketting hebben veelvoudige voordelen voor ondernemingen, omvatten deze:
 • De meeste Aanpasbare Voorwerpen – van om het even welke grootte kunnen op de Transportbanden van de Ketting worden geplaatst, die anders moeilijk zijn te behandelen en kunnen omhoog worden bewogen, onderaan, binnen uit en rond.
 • Veelzijdige – wordt Deze machine gebruikt in allerlei de industrieën.
 • De directe bewegings– Producten kunnen gemakkelijk en direct op de transportband worden bewogen en effectief worden vervoerd.
 • Het veelvoudige gebruik – Deze machines kan in combinatie met ander materiaal zoals de Rol van de Ernst en de Aangedreven Transportbanden van de Rol worden gebruikt.
 • Rendabele Normalisatie – en eenvoud van samenstellende delen, samen met volledige productie die gemiddelde daadwerkelijke besparing bewerkt.

De Transportbanden van de schort

De Transportbanden van de schort worden gebruikt om materialen en stukken horizontaal en geneigde lijnen te dragen. CPT biedt de transportbanden van de Schort aan, die van pannen met ongelijke randen worden gemaakt om een controle van materieel verlies te houden. CONPAPTEX biedt de Transportbanden van de Schort aan die voor aanpassing flexibel zijn aan het opheffen van ladingen van vultrechtersbakken. De Transportbanden van de schort kunnen door aanpassing van een stickerplaat op het ingangspunt worden geregeld. CONPAPTEX heeft een zwaar handvat, dat schurend en heet materiaal kan behandelen. De Transportbanden van de schort kunnen materiaal tot 2000 per uur behandelen en veroorzaakt geen geluidshinder terwijl het dragen van het materiaal.
Voordelen van de transportbanden van de Schort.

 1. Regelbare – de schorttransportband kan aan om het even welke lengte worden aangepast door het aantal platen te veranderen. Het onderhoud en de reparatie zijn ook gemakkelijker.
 2. Het gemakkelijke Onderhoud – wanneer een deel van de transportband breekt, de beschadigde platen kan in plaats van de gehele schorttransportband worden verwijderd en worden vervangen, die de de exploitanttijd en kosten bespaart.
 3. Robuuste Structuur - de transportbanden van de Schort die van hoog rangstaal zijn worden gemaakt nuttig om schurende materialen, zoals rotsen en korrels te behandelen. De muren en de overlapping in de schortplaten verzekeren minimaal materieel verlies, vooral wanneer het vervoeren van korrels en afval.
 4. Gebruikte Widly - hoofdzakelijk gebruikt voor industriële doeleinden, worden de schorttransportbanden gemaakt om enorm gewicht, hitte, en ononderbroken verrichting te weerstaan. De transportband kan met speciale deklagen worden behandeld om een gewenste oppervlakte, zoals wrijving of elasticiteit te bereiken.

De Transportbanden van de schroef

CONPAPTEX biedt de hoogst efficiënte transportbanden van de Schroef met recentste technologie aan die hen maakt bij functie nauwkeurig. De transportbanden van de schroef zijn bulkmateriaal dat apparaten geschikt om grote verscheidenheid van materialen vervoert te behandelen, die vrij goede stroomcapaciteit heeft. CONPAPTEX is één van de betrouwbare fabrikant en de exporteur van de Transportbanden geworden van de Schroef die voor het vervoeren van zandhalve maan of een ander materiaal in poeder of cakevorm gekend zijn. Dit kenmerk is belangrijk in de verrichting van schroeftransportbanden als schroefschroef opgezet op een centrale pijp of een schacht, roteert binnen een moeilijke situatietrog of de buis duwt het materiaal in de radiale ontruiming tussen de schroef en de trog en het veroorzaken van het materiaal om op zich te tuimelen aangezien het bewegende gezicht van de spiraalvormige vlucht neigt om het materiaal op te heffen. CONPAPTEX voorziet de Transportbanden van de Schroef van elegant ontwerp en levert beste prestaties in complexe voorwaarden van temperaturen en druk. U allen kunt ons en resultaatSchroef uitnodigen

De Transportbanden van het latje

CONPAPTEX wordt gezien als één van de eminente fabrikant en de exporteur van de Transportbanden van het Latje, aangezien wij de Transportband die van het Latje aanbieden één of meerdere eindeloze kettingen heeft om overlappende en met elkaar verbindende uit elkaar geplaatste latjes te verhinderen. Zij zijn gelijkaardig aan modulaire riemen in daar veelzijdigheid en gebruik. Zij kunnen product rond krommingen overbrengen gebruikend één enkele aandrijving. De de riemtransportbanden van het latje neigen nochtans om in smalle accumulatietoepassingen zoals het bottelen of techniek worden gebruikt waar de enige overdracht van het steegproduct wordt vereist.
CONPAPTEX, produceer zowel een standaardwaaier als maatwaaier van de Transportbanden van de Riem van het Latje, ontwierp volledig binnenshuis vervaardigd van onze faciliteiten die in Noida de breedste waaier van toepassingen en milieu's omvatten.

Zeer belangrijke Eigenschappen
 • Beschikbaar in Poeder Met een laag bedekt Staal en Roestvrij Staal
 • De configuraties omvatten horizontale rechte, gebogen en multisteeg
 • Geneesmiddel en was onderaan voedselrang beschikbaar als norm
 • Gemeenschappelijke eenvoudige en robuuste bouw
 • Alle breedten en lengten zowel als als klanten norm-specifieke grootte
 • Al ladingen en de configuratie van product pasten ideaal gezien voor accumulatie aan en bogen toepassingen
 • Velen drijven configuraties met inbegrip van schacht opgezette motor, ketting gedreven hoofdaandrijving en onder geslingerde aandrijving beschikbaar als norm
 • De toebehoren omvatten vele controleopties, grote waaier van gidssystemen, steunen en mobiele kaders
 • De gemeenschappelijke toepassingen omvatten, het bottelen, automobiel, voedsel en geneesmiddel.

De Transportbanden van het Netwerk van de draad

CONPAPTEX is één van de prominente Fabrikant en de Exporteur van de snijkanttechnologie van de Transportbanden van het Netwerk van de Draad. De de riemtransportbanden worden van het Netwerk van de draad hoofdzakelijk gebruikt voor toepassingen op hoge temperatuur zoals het overbrengen van producten door het aanmaken of het koelen van ovens of wanneer het behandeling van heet product. De riemen worden gewoonlijk gemaakt van of staal of roestvrij staal met variërende graden van weefsel en hoogte.
CONPAPTEX, produceer zowel een standaardwaaier als maatwaaier van de Transportbanden van de Riem van het Netwerk, ontwierp volledig binnenshuis vervaardigd van onze faciliteiten die in Noida de breedste waaier van toepassingen en milieu's omvatten.

Zeer belangrijke Eigenschappen
 • Beschikbaar in Poeder Met een laag bedekt Staal en Roestvrij Staal
 • Gemeenschappelijke eenvoudige en robuuste bouw
 • Alle breedten en lengten zowel als als klanten norm-specifieke grootte
 • Al ladingen en de configuratie van product pasten ideaal gezien voor hete producten aan of waren luchtstroom door de transportband zijn essentieel
 • Velen drijven configuraties met inbegrip van schacht opgezette motor en ketting gedreven hoofdaandrijving beschikbaar als norm
 • De toebehoren omvatten vele controleopties, grote waaier van gidssystemen, steunen en mobiele kaders
 • Grote de waaier beschikbare zowel koud van de Temperatuur als heet
 • De toepassingen omvatten vijlsel verwijdering, het koelen transportbanden, ovens, recycling, liften en de perswerken