Het broodje van de boog, het Broodje dat van de Banaan, het Broodje van de Expander, Rimpel Rol, de Rubberfabrikant van Rollen, metaal bekleed gebogen broodje verwijdertboog broodje

Het Broodje van de boog
Het gebogen Broodje van de Verspreider
Het Broodje van de Expander van de boog
Het Broodje van de banaan
 

Dit is het het meest meestal gebruikte apparaat van het rimpelvlekkenmiddel. Het bestaat hoofdzakelijk uit gebogen schacht, metaalsegmenten, verzegelde kogellagers, schurings bestand, rubberkoker enz. 

boog broodje„CONPAPTEX“ maakt de Rollen die van de Expander (de Rollen van de Boog) zeer brede waaier van afmetingen hebben en geschikt voor even brede waaier van toepassingen en Webmaterialen. Zij worden voorzien van het opzetten van steunen, die of muursteun of voetsteun zouden kunnen zijn. De rollen van de Expander die wij bestaan uit gebogen schachten, verzegelde kogellagers, schurings bestand koker en metaalsegmenten hebben aangeboden. Deze worden wijd gebruikt als apparaten van het rimpelvlekkenmiddel in diverse industrieën en zijn beschikbaar met ons in diverse afmetingen. Verder, worden deze ook voorzien van versnellingsbak en het opzetten steunen die of Opgezette Voet kunnen zijn of Opgezette Muur. 

Grootte: Diameter tot 300 mm

Lengte: tot 8000 mm 

De types van Boog rollen beschikbaar met ons: 

·         Rubber Behandelde Koker. (De Synthetische Koker Van uitstekende kwaliteit van het Nitride).

·         De Expander van het metaal met harde chroom geplateerde oppervlakte voor hoge snelheidstoepassing.

·         Variër de Rol van de Expander van de Boog.

·         De teflon Rol van de Expander van de Koker voor niet-plakt toepassing. 

Het werken van het Broodje van de Boog beschikbaar met ons: 

·         Het enige Broodje van de Boog van het Acteren

·         Het dubbele Broodje van de Boog van het Acteren 

De prestaties van onze RubberRol van de Expander (de Rollen van de Boog) hangen van de volgende punten af:                      

·         De hoek van de omslag

·         Inleidend & lood-uit afstand

·         Positie van (Regelbare) boog 

In dit, 3:1 (inleidend: lood-uit) de verhouding wordt beschouwd als om perfect. De beste resultaten worden bereikt wanneer de Rol van de Boog aan de Webrichting loodrecht is.

De voordelen van ons Broodje van de Boog zijn:

 

·         De Slappe Randen van de controle

·         Verwijder rimpels

·         Afzonderlijke spleetWeb op spoel

·         Elimineer flodderig centrum

·         Probeer aan zelfs zijspanning over de Webbreedte uit

 

Waarborg van ons Broodje van de Boog voor van één jaar. 

boogHet Broodje van de boog is genoemd geworden verspreidersBroodje, gebogen Broodje, de staafExpander van de Kromme, het Broodje van de Banaan, Rimpel die Broodjes verwijdert, zijn de broodjes van de Boog beschikbaar in harde chroomoppervlakte, rubberoppervlakte en ook Teflon die voor niet-plakt toepassingen behandelen.   De harde de boogBroodjes worden van de chroomoppervlakte gebruikt waar de snelheid meer dan 300 metersnotulen is. Als de snelheid meer is wordt de grotere diameter gebruikt om t/min van het broodje te verminderen. Het broodje van de boog werkt slechts wanneer er juiste inleidend en lood-uit afstand zijn en hield het broodje in juiste afwijkingshoek met Webmateriaal.  Om dergelijke afwijkingshoek te doen die alle broodjes aanpast worden geleverd met booghoek het aanpassen worm-worm wielversnellingsbak met handwiel en het tegenblok van het voetstuklager, door middel van dit is het mogelijk om de booghoek bij de hoek van de 360 graadafwijking aan te passen.  Wanneer het Broodje maximumrimpel verwijderend krijgt houd booghoek het aanpassen tegen en zet het broodje op boog gesloten positie, dat om het even welke verandering niet doen in boog het plaatsen. Op van de de schachtboog van het Broodje de positieaanwijzing met pijl die de gebogen positie van het Broodje toont.

De Broodjes van de boog zijn genoemd geworden Broodjes van de Banaan, de Broodjes van de Verspreider, Kromme de rubberexpander, nuttig voor het verwijderen van rimpels, randen, het uitspreiden en spleetscheiding vermindert. De meeste Broodjes van de Expander worden gedreven door Webspanning zelf zonder enige extra aandrijving. Gebruikt in Textielverwerkingsmachines, Plastiek dat machines, Industrie van het Document, in productie, verwerking, druk, het lamineren, het met een laag bedekken, het Groeperen, het Winden en het Opnieuw opwinden omzetten.

Het metaal wordt gebruikt voor vóór de snijmachine re-spoelen van het hoge snelheidsDocument voor rimpel het verwijderen en na het scheuren aan afzonderlijke spleten.  Dit type van Broodje zware gewichten en document spanning zelf die niet voldoende heeft wordt om de extra katrol van het Broodje te drijven zo verstrekt om het Broodje van de metaalExpander te drijven.

De teflon Expander wordt in het bijzonder gebruikt vóór groottepers waar het natte werken en de extra aandrijving voor worden vereist om broodje te krijgen roteren. Teflon rubberboogbroodje dat toepassing heeft waar het plakken van substantie op broodje probleem is.

Al type van Expanders is beschikbaar in hoek regelbaar type van de Boog zo men de booghoek kan aanpassen wanneer de machine in het werk voorwaarde is.  Bevestig het Broodje buigen in het gunstigste geval afwijkingshoek het het maximum uitspreiden krijgt, verwijderen rimpelt of spleet die gevolgen scheiden.  De diameter van het Broodje hangt van snelheid van Webmaterialen en maximumWebbreedte en ook het opzettende centrum af.

Voor de breedte van het 650 mmWeb en Websnelheid van minder dan 50 meters/min volstaat een boogbroodje van 90mm met een schachtdiameter van 30mm. Voor 4500mm Webbreedte, vereisen 1000mtrs/min- snelheids minimumdiameter van 160mm broodje en schachtdiameter van 75mm of hierboven. Het gebogen Broodje is beschikbaar in voet of flens opzettend vanaf specifieke vereisten. 

  • De hoek van de boog het aanpassen van het worm-worm de boog wieltoestel met handwiel

  • Het Broodje van de boog met flens het opzetten voetstukken

  • Het Broodje van de banaan

  • De teflon Expander/de Teflon bedekte de Rol van de Boog met een laag

  • Het broodje van de boog met extra aandrijving

  • Het Broodje van de boog na spleet voor spleetscheiding de Dubbele Boog van het Acteren van het Acteren &Single rolt

  • Het katrol Gedreven Broodje van de Boog van het Metaal

  • Het Broodje van de Boog van de Steun van de voet

  • Het Broodje van de Boog van de Steun van de flens

Wij ondernemen het Herstellen & Onderhoudend Banen allerhande van uw Oude of Ingevoerde Broodjes van de Boog & RubberBroodjes zoals de Hoop van het Onderstel, E+L, enz. voor het Knipsel van de Lengte, Koker, Spoelen die & Dragende Verandering, het Volledige Reviseren, enz. veranderen. Wij renoveren uw oud Broodje en maken het als volledig nieuw Broodje. Wij hebben afzonderlijk Personeel om oude Broodjes te behandelen & het te onderhouden.