Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodjedrogere cilinder

Drogere Cilinder


Wij zijn met productie van drogere cilinders bezig door een proces dat om één van de meest efficiënte methodes wordt erkend te zijn die als het „centrifuge gegoten proces“ worden bekend. Begiftigd met het dragen van metaalkwaliteiten kan het huid het helen na schuring veroorzaken. Deze drogere cilinders bezit een structuur die onophoudelijk nat door olie is en een oliefilm voor een goed functioneren ondersteunt. Vervaardigd door het materiaal van uitstekende kwaliteit verzekert zijn duurzaamheid en maakt het aan gebruik betrouwbaarder.

Industriële Drogende Cilinder

Wij zijn bezig geweest met productie en het leveren van industriële drogende cilinders. Deze machines worden verstrekt in verschillende grootte volgens de cliënten'' specificaties. Ons gamma van industriële drogende cilinders omvat verticale drogende waaier, staal dat cilinders & rollen, roestvrij staal rangschikkende & drogende cilinders, drogere cilinders rangschikt en drogere cilinders koelt.

 

 

Verticale Droger

De verticale drogers is machines die in textielverwerking met de eigenschap van hoge efficiency en lage stralingsverliezen worden gebruikt.  

Ons gamma, van verticale drogers is uitgerust met de diverse toebehoren van uitstekende kwaliteit en de volgende componenten:
 

·         Roterende Verbindingen

·         Sifon

·         De Flexibele Pijpen van het koper

·         Vacuüm Breker

Onze verticale drogers is beschikbaar in de volgende specificaties:
 

·         Lengte 2mm tot 3.5 mm

·         Diameter - 800mm, 30 duim

Koel Drogere Cilinders 

Wij bieden koel drogere cilinders aan die van het materiaal van uitstekende kwaliteit worden gemaakt dat de vlokvorm kan gemakkelijk behandelen. Het eist voor lage macht en vereist doorlopend werkend. De installatie is compact en vandaar gemakkelijk te werken. Ander eigenschappen en gebruik van het koelen van drogere cilinders zijn:

 

·         De smeltingen met het nat maken van bezit aan metaaloppervlakte, kunnen zijn afgeschilferd

·         Gesloten beschikbare bouw

·         Minimaliseer damplast

·         Vermijd stofverontreiniging

·         Handhaaft het lage de lucht van relatieve vochtigheid bedekken

·         Voor inert gas het bedekken

·         Voor behoud van zuigingsvoorwaarden voor exploitantcomfort

Industrial S.S Sizing Cilinder & Rol

Onze M. s en S. s dat cilinders & rollen rangschikt worden hoofdzakelijk gebruikt voor het weven van machines. Deze machines worden verstrekt in verschillende grootte volgens de specificaties van de cliënten. Het materiaal dat in de productie van dit materiaal wordt gebruikt is Roestvrij staal & Vloeistaal met een diameter van 30 duim, 800mm. Om het saldo te ondersteunen, wordt het ondergaan door een proces om het een het eindigen aanraking te geven. Ons M. s en S. s dat cilinders & rollenoppervlakte rangschikt zijn spiegel die van buitenkant wordt opgepoetst die de componenten van uitstekende kwaliteit met behulp van

 Industrial S.S Sizing Drogende Cilinder          

Ons S. de rangschikkende & drogende cilinders van s is spiegel die van buitenoppervlakte met de dikte van 16Swg (1.5mm) wordt opgepoetst aan 10Swg (3mm) van het cilinderblad. De excentriciteit zou niet moeten overschrijden + - 1.25. Handhavend het evenwicht van dit S. is s dat & drogende cilinders rangschikt van groot belang dat door zijn volgende specificaties wordt verzekerd:
 

·         De lengte van de rol: 48 " (1220 upto 141 " (3600)

·         PRI van de testdruk 125 van Hydrolic aan PRI 150

·         De diameter van Dishend: 22 "/560 30 "/762 31 "/800