Hydraulische Cilinder, hydraulische & pneumatische cilinder, hydraulische cilinderfabrikanten Ahmedabad IndiaPNEUMATISCHE & HYDRAULISCHE PRODUCTEN

Hydraulische Cilinder
 

 
Hydraulische Cilinder

hydraulische cilinderWij vervaardigen Hydraulische Cilinders,/Hefbomen. Onze cilinders, waaier van droegen 25 x Staaf 12 x Stroke10 mm, tot droeg 900mm x Staaf 600 de Slag van X 5000 mm. met werkdruk, tot 600 Kg/cm2/10.000 psi.

Hydraulische hefboomfabrikanten, samen met dubbele acteren hydraulische cilinders, en hydraulische cilinderleveranciers, hydraulische cilinderfabrikant.

Om zich volgens onze normen van uitstekende kwaliteit te houden, gebruiken wij slechts Ingevoerd, het Verzegelen & de Systemen van de Begeleiding. Al onze geslepen buizen, zijn micro die, aan een waarde van Ra minder wordt gebeëindigd, dan 0.3 microns. Alle Hydraulische Cilinders, zijn het vervaardigde gebruiken, ingevoerde Geslepen buizen, om onze klantenvereisten aan te passen. Alle zuigerstangen, zijn gemalen en hard chroom dat, met chroomdikte wordt geplateerd, tot 30Microns.

hydraulische cilinderDe precies geslepen, zware buizen van de muurdikte. De geplateerde zuigerstanggrond en het harde chroom, waar de platerendikte 15 tot 20 microns is, maakten van het ENGELSE materiaal van de Rang. Extra lange lagerhuisvesting voor betere zuigerstanggids. Gids-ringen van de zuiger en van de zuigerstang die van brons worden gemaakt vulden teflon voor minder wrijving en prestaties van het krasbewijs. De zuiger paste met beste de zuigerstanggids van kwaliteitsverbindingen (ringen Glyd met de ringsstimuleringsmiddel van „o“) die met stapverbindingen wordt gepast met de ringsstimuleringsmiddel van „o“ en van Pu de Verbindingen van de Staaf voor nul lekkage van staafkant.

Capaciteit:
•          Tot 500 Ton.
•          De Slag van de cilinder 50 mm aan 3 Meters