Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodjecorona treater

Corona Treater


Het de behandelingssysteem van de corona is een zeer efficiënte manier om de oppervlaktespanning van vrijwel om het even welk materiaal te verhogen. De oppervlaktebehandeling wordt vereist voor plastic films/stoffen de waarvan normale oppervlaktespanning niet voldoende hoog is goed toe te laten nat makend door flexo grafische inkt.  

Het de behandelingssysteem van de corona verhoogt de oppervlaktespanning van de respectieve stoffen tot inkt door moleculaire veranderingen in de oppervlakte van de films te veroorzaken. Dit wordt gedaan door de lucht aan de materiële oppervlakte aan een elektrolossing met hoog voltage bloot te stellen - een corona.Corona lossingsbehandeling bij atmosferische druk want het verbeteren van adhesie van divers polymeersubstraat nu standaardpraktijk is.  

Ons producten gamma is Naakte Rol Treater (voor de Folie van het Aluminium/de geleidende Behandeling van de filmsCorona met Ceramische Elektroden), Smal Web Treaters, de Machine van Treater van de Corona en de Systemen van Treater van de Corona voor de Opgeblazen Installaties van de Uitdrijving van de Film voor Monolayer en de Hoge Multilayer installaties van de Snelheid, Online Corona Treater voor Rotogravure/flexo-Drukkende machines, de Geweven van de Zak van de Druk, en het dienen van het Broodje verschillende industrieën 

Ons Gamma van Producten:

·         Corona Treater

·         Het Systeem van de Behandeling van de corona

·         De Generator van de corona

·         De opgeblazen Corona Treater van de Film

·         Smal Web Treater

·         Naakte Rol Treater 

De smalle Corona Treater wordt van het Web hoofdzakelijk gebruikt in het omzetten van toepassingen zoals etiketdruk/zelfklevende deklagensubstraten zoals Teflon/Vezel - is het Smalle Web van de glasdoek enz. treater over het algemeen enige kant treater met max. Breedte upto 12 duim en het lopen bij een lijnsnelheid meer dan 100 Mtrs. /min. In dit type van Smalle treaters van het Web bedragen de behandelingsrollen 6 duimdia die met silicone rubberkokers en twee naakte gidsrollen wordt behandeld. Het heeft cantilever type van bouw met Systeem het Gesegmenteerde van de Elektrode (4 vinnen/6 vinnen) dat met FRP voor exploitantenveiligheid wordt behandeld. Deze treaters zijn komt met het systeem en assemblage open H.T. Interlock van de Extractie van het Ozon voor exploitantenveiligheid. Het heeft pneumatisch het systeem van de Elektrode voor het inpassen van de film in werking gesteld. 

De smalle Eigenschappen van Treater van het Web:

·         Pneumatisch in werking gestelde scharnierende typeassemblage.

·         Het Systeem van de Extractie van het ozon

·         De externe Aanpassing van het Hiaat van de Lucht

·         Enige ZijBehandeling. (Gesegmenteerde Elektrode)

·         De breedte van de behandeling: 4 duim aan 16 duim.           

Corona Treater voor Geweven Zak:

Details: De Behandeling van de corona op Geweven Stof; gelamineerd of de de V.N. gelamineerde (HDPE/pp) sterkte plakkend van de verhogingenoppervlakte door polaire molecule op de oppervlakte te creëren. Dientengevolge het uitstekende vindt plakken van inkt plaats. Voor onbehandelde stof, hangt de inkt op de oppervlakte aan door middel van mechanische wrijving en door het wrijven of de test van de Plakband gemakkelijk vrijgegeven.  

De Behandeling van de corona op Geweven Stof:

De Behandeling van de corona is een proces van hoge snelheidsoxydatie op de polymeeroppervlakte. Dit maakt de oppervlakte in aard polair. Dit proces is beperkt tot oppervlaktemolecules en beïnvloedt niet de sterkte van materiaal. 

Toepassing:

De geweven Zak Treater wordt gebruikt om afzonderlijke HDPE/pp Geweven Zakken te behandelen of rolt voorafgaand aan druk.           

Naakte Rol Treater:

De Assemblage van de rol/van de Elektrode voor Geleidende/niet Geleidende Films:

De naakte Rol Treater wordt gebruikt voor coronabehandeling van geleidende films (als de Folie van het Aluminium en Film Metalised) en Niet geleidende Films (Plastic Film, PE/pp enz.). Het wordt ook genoemd Universele Corona Treater.

In de naakte rolcorona treater, is de behandelingsrol naakt (d.w.z. zonder siliconekoker in tegenstelling tot conventionele corona treater) en aan de grond gezet.

De elektrode is Ceramische buizen (Vierkant/Ronde) waaraan aan welke Hoogspanning van toepassing is geweest. Over het algemeen is de efficiency van de Naakte Corona Treater van de Rol minder vergeleken bij Sleeved Conventionele Corona Treater van het Silicone en vandaar wordt meer macht vereist in de Naakte Corona Treaters van de Rol. Voor dit, zijn de veelvouden ceramische elektroden aangewend afhangend van lijnvereiste.

De naakte Corona Treaters van de Rol is ideaal voor het omzetten van toepassingen omdat het volgend heeft 

Nochtans, is de Naakte Corona Treaters van de Rol niet zonder zijn beperkingen. Zij zijn:

·         De post van het naakt-Broodje vereiste lichtjes meer bevoegdheid (kW) om moeilijk te behandelen om substraten op een bepaald dyneniveau te behandelen.

·         De post van het naakt-Broodje stond streep of steeg gemakkelijk geen behandeling toe die vaak op opgeblazen lijnen producerend film voor zakken wordt vereist. Dit is vooral waar wanneer de streepbehandeling moet worden aangepast vaak om de traktatie en geen-traktatieafmetingen te variëren. Omzettend lijnen (druk of deklaag) vereis streep of steeg zelden behandeling behalve in-line druk op een uitdrijvingslijn 

MONOLAYER/MULTILAYER INSTALLATIES:

·         DE OPEN STRUCTUUR VAN HET KADER MET DE DRAAIENDE ELEKTRODE VAN HET TYPE

·         DE OPEN STRUCTUUR VAN HET KADER MET GESPLETEN ASSEMBLAGE             

Speciale Eigenschappen:

·         De Zuiging van het ozon wordt direct gedaan van Elektroden die beter het koelen van elektroden toelaat vandaar de exploitant de elektrode voor veranderende behandelingsbreedte kan raken.

·         Verstrekt de Verse stroom van Continuos van lucht bij elektrode goede corona voor behandeling op hoog niveau bij brede breedte/de hoge installaties van de snelheids multilayer geblazen film.

·         De open structuur verleent gemakkelijke toegang van treaterpost voor het inpassen en onderhoud.

·         Het draaiende systeem van de Elektrode van het Type verstrekt universele inpassende weg. (enige assemblage geschikt voor horizontale Webweg evenals verticale Webweg)

De Generator van de corona:

DE COMMISSIE VAN DE GENERATOR:

De corona Treaters heeft de capaciteiten van de Generator van de Corona in 1.0 kW aan 10.KW en meer de Webbreedte meer dan 2000 mm dat bij lijnsnelheid loopt van 250 Mtrs./min, en meer. De assemblage van de Rol/van de Elektrode voor Corona Treater wordt vervaardigd om klantenvereiste met de Rollen aan te passen van de Behandeling die met de Ingevoerde RubberKoker van het Silicone en in het geval van Naakte Rol Treater met Ingevoerde Ceramische Buizen worden behandeld.

Wij bieden de Generator van de Corona met de recentste IGBT gebaseerde Technologie, de Hoge Frequentie en de machtsefficiency boven aan 90%. 

De Zeer belangrijke Eigenschappen van de Generator van de corona:

·         Recentste IGBT gebaseerde Technologie.

·         Van de hoge Frequentie (Stille) verrichtings 10-50 kHz.

·         De Efficiency van de macht boven 90%.

·         De Technologie van de Modulatie van de Breedte van de impuls voor Steeples Controle van de Macht van de Behandeling.

·         De fijne controles van outputmacht door tien draaien afsluitbare potentiometer.

·         Brede lading aanpassing, 5 tot 1.

·         Controles van het Comité van de Aanraking van de veer de Voor met Digitale Vertoning van de Macht van de Behandeling

·         Nul Reis van de Snelheid met Audio/Visueel voor de onderbreking van het Web, het stijgende leven van de RubberKoker van het Silicone en de Overbelasting van de machtsbesparing/plotseling Ckt.

·         Reis met Audio/Visueel in het geval van punctuur van van de siliconekoker/hoogspanning isolatieanalyse of het een boog vormen de bescherming van de Mislukking van de Fase voor drie panelen van de fasegenerator.

 

Corona Treater voor het Omzetten van Toepassingen:

·         Enige Corona treater: ENIGE ZIJCORONA TREATER VOOR ONLINE MACHINE ROTOGRAVEURE/FLEXO-PRINTING

·         De Installatie van de Uitdrijving van het document/van de Laminering van de Deklaag: HET LOPEN BIJ 250 MTRS. /Min. 

Eigenschappen:

·         De Snelheid van de lijn: 200 Mtrs. /mis.

·         Multifin SS Elecrode met de Externe aanpassing van het luchthiaat.

·         Rol van de Behandeling van het silicone Sleeved

·         Enige ZijBehandeling

·         Het Drijven van Exteranl van de Rollen van de Behandeling met synchrone snelheid.

·         Pneuamtic die/voor gemak in het inpassen sluit opent.

·         Het Systeem van de Extractie van het ozon. 

De Specificatie van Treater van de corona:

·         Behandel breedteCapaciteit 20 " aan 48 ".

·         De Diameter van het Broodje van Treater:    50mm, 60mm, 75mm, 100mm, 150mm

·         De maximum Snelheid van de Lijn

Ø Generel doelmodellen Max.30mtrs/min

Ø hogere Output 30 tot 150 mtrs/min

Ø vanaf Klanten Requirment

·         Behandel Vermogen

Ø enige Kant

Ø beide Kant

·         Eletrodes

Ø Multisegment

Ø multiBlad

·         Manualy & Pneuamatically In werking gestelde Treater

·         De Ventilator van de Extractie van het ozon met " trate hierboven 36

·         * Gemakkelijke Airgap Aanpassing

 De opgeblazen Post van Treater van de Corona van de Film:

·         Pneumatisch In werking gestelde Eenheid Treater.

·         Geen Externe Verbindingen van de Hoogspanning.

·         Gesegmenteerde Elektroden/Multiple S.S Blade Elektroden.

·         Dynamisch Evenwichtige Rollen.

·         De RubberKokers van uitstekende kwaliteit van het Silicium

·         Het Systeem van de Ventilator van de Trekker van het ozon

·         Poeder het Met een laag bedekte Eindigen.

·         de Schakelaar van Snelheid „0“ 

De opgeblazen Generator van de Corona van de Film: 

·         De hoge frequentieGenerators zijn met Bouw IGBT

·         softstrat met pulsewidth modulatie

·         De leidingen Ingevoerde >Single Fase van >Three van de Fase

·         De Macht 0.5kw van de output aan 15kw

·         Frequentie 15 van de output aan 35khz

·         Kort Bewijs Ciruit

·         Elektronische overbelastingsreis

·         de Schakelaar van Snelheid „0“

·         Audiovisuele Reis

·         De Verbinding van de stop en van de Contactdoos voor Gemakkelijke Installatie 

Totaal ingesloten Manueel/pneumatisch in werking gestelde treater post heeft gemakkelijke het inpassen regeling voor te behandelen Web. De treaterrollen zijn behandeld met de siliciumkokers van uitstekende kwaliteit. De transformator van de hoogspanning wordt veilig verbonden met treaterrollen zonder enige externe hoogspanningsdraden. Elke rol heeft elektrode gesegmenteerd die bij grondpotentieel werkt.           

Corona Treater voor Multilayer Films 

Multilayer/wijd zijn treaters van het breedteWeb beide kant treater met max. lengte van 1300mm tot 5000mm vanaf de eis van de klant. In dit type van Brede treaters van het breedteWeb zijn de behandelingsrollen behandeld met silicone rubberkokers en treaters zijn pneumatisch oprated. 

Multilayer Eigenschappen van Treater van de Corona: 

·         Pneumatisch in werking gestelde scharnierende typeassemblage.

·         Het Systeem van de Extractie van het ozon

·         Het Licht van de toren op de Post Treater aan de Voorwaarde van de vertoningsFout van de Generator van de Corona

·         Statisch en dynamisch evenwichtig steunend broodje

·         De externe Aanpassing van het Hiaat van de Lucht

·         Gemakkelijke film draad-omhoog, onderhoud en het schoonmaken 

De Specificatie van de Generator van de corona: 

·         IGBT gebaseerde Technologie

·         De Verrichting van het zachte Begin & van de Hoge Frequentie

·         De Macht van de output: 5Kw - 15 KW

·         Het Voltage van de output: 12 KV

·         De Frequentie van de output: 15-30 KHz.

·         Het Voltage van de input: driefasen, 440 Volts. /50Hz

·         Het Bewijs van kort:sluiten

·         De Bescherming van de overbelasting met Alarm

·         de Schakelaar van Snelheid „0“

·         De Verbinding van de stop & van de Contactdoos voor Gemakkelijke Installatie  

Broodje om het Systeem van de Behandeling van de Corona te rollen: 

Onze nieuwe en betere Gespleten post van het Vakje opent horizontaal toestaan gemakkelijk draad-omhoog, snelle comfortabele installatie, te werken en eenvoudig onderhoud… maximaliserend productiviteit voor de OPGEBLAZEN EXTRUDERS van de FILM, BOPP, GEWEVEN ZAKKEN, de INSTALLATIE van de DEKLAAG van het DOCUMENT, LAMINERING, EN de MACHINE van de DRUK FLEXO etc….                

De BREDE BREEDTE van het WEB ging doostype van het Aluminium van de Technologie IGBT Gespleten postassemblage voor lichtgewicht en lage corrosie Pneumatische in werking gestelde post Treater vooruit. 

Het de extractiesysteem van het ozon verwijdert efficiënt ozon en om de elektrode te koelen. Dit vermindert het scheeftrekken van de elektrode en verstrekt meer verenigbare behandeling over het Web en verhoogt het leven van de Koker van het Silicone. Het beschermt de exploitantgezondheid tegen ozongas. 

TREFFENDE EIGENSCHAPPEN:

·         Digitale aanwijzing van coronastroom.

·         De verbindingen van de stop/van de contactdoos aan elektroden.

·         Ononderbroken op zwaar werk berekende classificatie bij zelfs maximumverrichting.

·         Kracht gekoelde convertor voor het langere leven.

·         De elektrodenfaciliteit van Multisegmented voor het aanpassen van om het even welke breedte van de film.

·         De Broodjes van de behandeling met de Kokers van het Silicium.

·         Maak glad aan & Fro micrometrische de aanpassingsfaciliteit van het luchthiaat.

·         De zijisolatie van de hoogspanning op post voor de ingang van de hoogspanningskabel om kort:sluitenprobleem te vermijden.

·         Volledig ingesloten treater post.

·         De audio/Visuele Faciliteit van het Alarm.

·         De de koppelingsschakelaars van de post verhinderen verrichting wanneer de post in draad-omhooggaande positie is.

·         3 OF 4 Duim Dia. De rol van het silicium voor siliciumbetrouwbaarheid en behandelingsbetrouwbaarheid. 

om de treaterbroodjes te beschermen, sluit nul snelheidsschakelaar automatisch de machtslevering wanneer het Web lage lijnsnelheden bereikt. 

FACULTATIEVE EIGENSCHAPPEN:

De pneumatische in werking gestelde treater post die gefiltreerde lucht van 60-120 p.s. i. Cilinders gebruikt wordt gecontroleerd door elektronische luchtklep met schakelaar/handklep.

·         Het kader dat van het aluminium roestvrij staalbijlage kenmerkt.

·         Roestvrij staal gesegmenteerde elektrode.

·         Het naakte Systeem van de Rol.

·         De gemakkelijke meningsvensters staan duidelijke unobstructed mening van coronalossing toe.

Technische Beschrijvingen

·         Behandel breedtecapaciteit: 1 meters aan 3 meters.

·         Het broodje van Treater: 3 diameter "/4 "

·         Nuttelozer broodje: 3 " diameter

·         Maximum lijnsnelheid: 80 tot 120 meters per minuut

·         Behandel vermogen: Één of twee kanten

·         De levering van leidingen: 440 V, AC ± 5%, 3 Ø

·         De frequentie van leidingen: 50 Herz ± 5%

·         De frequentie van de output: 15 tot 40 Khz

·         App. output macht: 3/5/10 KW

·         Elektrode: Multisegment/Multiblade

·         Bescherming: over stroom/over voltage in microsecondeoverhalen met zekering en MCB.  

Blad/Zak om het Systeem van de Behandeling van de Corona in zakken te doen: 

De enige zak om het systeem van de BEHANDELING van het BLAD in zakken te doen om te behandelen zet blad/niet zakken/geweven zakken voor handmachines FLEXO-OFFSET-SCREEN-LAMINATION-COATING voort. De materialen als, zelfsluitenzak, Metalised lamineerden karton, pvc, polyesterblad, hm/LD/blad, geweven gelamineerde zakzakken (/unlaminated, keren zakken, document, geleidende/niet geleidende dupblex enz. om 

De BEHANDELING van de CORONA verhoogt de sterkte plakkend van de Oppervlakte door Polaire molecule op de oppervlakte te creëren. Dientengevolge het uitstekende vindt plakken van inkt plaats. Voor onbehandeld Plastiek en document, hangt de inkt op de oppervlakte aan door middel van mechanische wrijving & door het wrijven of de test van de Plakband gemakkelijk vrijgegeven. Het vergt de spanning van de Oppervlakte aan de oppervlakte meer dan (10dynes/cm) de oppervlaktespanning van de drukinkten/de kleefstoffen, etc… voor het plakken, het met een laag bedekken, drukkend etc…. 

Technische Beschrijvingen

·         Behandel breedtecapaciteit: 4 " aan 48 Web, broodje Treater: 2 "/3 "

·         Nuttelozer broodje: 2 diameter "/3 "

·         Maximum lijnsnelheid: 6 tot 60 meter per minuut.

·         Behandel vermogen: Één kant

·         De levering van leidingen: 230 V/440 V, AC ± 5%, 1 Ø.

·         De frequentie van leidingen: 50 Herz ± 5%

·         De frequentie van de output: 15 tot 25 Khz.

·         App. output macht: 1/15/2 KW.

·         Elektroden: DE GEÏSOLEERDE ELEKTRODE VAN HET BROODJE

TREFFENDE EIGENSCHAPPEN

·         Nul snelheidsschakelaar. Nul systeem van de snelheidsscheiding, wanneer siliciumrol/motor de snelheid onderaan machine komt zal automatisch sluiten, verhindert vandaar de schade van siliciumrol en verhogen het leven van machine.

·         DC met motor met paneel voor de variatie van de Snelheid.

·         Audiovisueel alarmsysteem

·         Ultra Hoge Frequentie

·         Het compacte ontwerp voor comfortabel aan installatie/werkt/Kwaliteit

·         Zacht Begin.

·         De maximum veiligheid van de Exploitant.

·         Het Broodje van de behandeling met de Kokers van het Silicium.

·         De zijisolatie van de hoogspanning op post voor de ingang van de hoogspanningskabel om kort:sluitenprobleem te vermijden.

·         Digitale aanwijzing van coronastroom.

·         Kracht gekoelde convertor voor het langere leven.

·         Volledig ingesloten treater post.  

Het geweven Systeem van de Behandeling van Zakken:

TOEPASSINGEN 

1.       Broodje om de SYSTEMEN van de BEHANDELING te rollen

2.       DE SYSTEMEN VAN DE BEHANDELING VOOR LAMINERING

3.       DE SYSTEMEN VAN DE BEHANDELING VOOR DRUK FLEXO.

4.       HET SYSTEEM VAN DE BEHANDELING VOOR DEKLAAG BOPP 

HET SYSTEEM VAN DE BEHANDELING VAN DE CORONA VOOR BROODJE OM FACULTATIEVE EIGENSCHAPPEN TE ROLLEN:  

1.       De pneumatische in werking gestelde treater post die gefiltreerde lucht van 60-120 p.s. i. Cilinders gebruiken wordt gecontroleerd door hand of elektronische luchtklep met schakelaar.

2.       Het de extractiesysteem van Ozon verwijdert efficiënt ozon en om de elektrode te koelen. Dit vermindert het scheeftrekken van de elektrode en verstrekt meer verenigbare behandeling over het Web. Verhoog het leven van siliconekoker. Om de exploitant tegen bovenmatig ozongas te beschermen.

3.       Het kader dat van het aluminium de Post van de roestvrij staalbijlage kenmerkt.

4.       om de treaterbroodjes te beschermen, sluit nul snelheidsschakelaar automatisch de outputmacht, wanneer het Web langzame snelheid plaatste minder dan snelheid bereikt.

5.       Roestvrij staal gesegmenteerde elektrode

6.       Het naakte Systeem van de Rol.

7.       De gemakkelijke meningsvensters staan duidelijke unobstructed mening van coronalossing toe.  

Technische Beschrijvingen  

·         Behandel breedtecapaciteit:4 „aan 48“ Web.

·         Het broodje van Treater:2/4 " diameter "/3 ".

·         Nuttelozer broodje: 2 diameter "/3 ".

·         Maximum lijnsnelheid: meter 15 to120 per minuut.

·         Behandel vermogen: Één of twee kanten.

·         De levering van leidingen: 440V, AC ± 5%, 1 Ø.

·         De frequentie van leidingen: 50 Herz ± 5%.

·         De frequentie van de output: 15 tot 25 Khz.

·         App. output macht: 3/5/10 kW.

·         Elektroden: Multisegment/Multiblade.

DE VORM/DE ZAK VAN HET BLAD OM HET SYSTEEM VAN DE BEHANDELING IN ZAKKEN TE DOEN  

TOEPASSINGEN 

1.       De gelamineerde DRUK van de COMPENSATIE (metalised/metalised karton/pvc- blad/polyesterblad/LD/niet LLDP/HM BAGS SHEETS. )

2.       HAND DRUK FLEXO VOOR DE GEWEVEN ZAKKEN VAN ZAKKEN (MESTSTOF, GELAMINEERDE, OMGEKEERDE ZAKKEN)

Technische Beschrijvingen  

·         Behandel breedtecapaciteit:4 „aan 48“ Web.

·         Het broodje van Treater:2/4 " diameter "/3 ".

·         Nuttelozer broodje: 2 diameter "/3 ".

·         Maximum lijnsnelheid: 6 tot 60 meter per minuut.

·         Behandel vermogen: Één of twee kanten.

·         De levering van leidingen: 230 V, AC ± 5%, 1 Ø.

·         De frequentie van leidingen: 50 Herz ± 5%.

·         De frequentie van de output: 15 tot 25 Khz.

·         App. output macht: 1/1.5/2 KW.

·         Elektroden: De GEÏSOLEERDEH ELEKTRODE van het BROODJE met motor PK .5/1/2/PK van DC de motor met paneel voor variatie Nul van de Snelheid snelheidsschakelaar.

Met of zonder riemtransportband voor document het voeden Systemen

Het compacte ontwerp voor comfortabel aan installatie/werkt/Kwaliteit.

De omgekeerde Behandeling van de Corona: 

Dit is polymetal corona treater, metalised polyester, van de aluminiumfolie, gelamineerde/niet-gelamineerde geleidend of niet geleidend materiaal, dat wij kunnen behandelen. De omgekeerde polariteit van de elektrode, het ontwerp van de structuur kan comfortabel de geleidende materialen behandelen. 

De diverse modellen zijn beschikbaar afhangt van de breedte van de materialen en de verscheidenheid van de materialen. Het vermogen van deze machine zoals 1 kW aan 10 kWmodellen is beschikbaar, Breedte upto 3 beschikbare metersmodellen. Dit is nuttig voor de verbindingsmaterialen van GLB (Wads, toffee, chocolade, voedselpackagings etc…) 

Assemblage: 

·         De verbindingen van de stop/van de Contactdoos aan elektroden.

·         Kracht gekoelde schakelaar voor het langere leven.

·         De elektrodenfaciliteit van Multisegmented voor het aanpassen van om het even welke breedte van de film.

·         De Broodjes van de behandeling met de Kokers van het Silicium.

·         Maak glad aan & Fro micrometrische de aanpassingsfaciliteit van het luchthiaat.

·         De zijisolatie van de hoogspanning op post voor de ingang van de hoogspanningskabel om kort:sluitenprobleem te vermijden.

·         Volledig ingesloten treater. 

FACULTATIEVE EIGENSCHAPPEN: 

1.       De pneumatische in werking gestelde treater post die gefiltreerde lucht van 60-120 p.s. i. Cilinders gebruiken wordt gecontroleerd door hand of elektronische luchtklep met schakelaar.

2.       Het de extractiesysteem van Ozon verwijdert efficiënt ozon en om de elektrode te koelen. Dit vermindert het scheeftrekken van de elektrode en verstrekt meer verenigbare behandeling over het Web. verhoog het leven van siliconekoker. Om de exploitant tegen bovenmatig ozongas te beschermen.

3.       Het kader dat van het aluminium de post van de roestvrij staalbijlage kenmerkt.

4.       om de treaterbroodjes te beschermen, sluit nul snelheidsschakelaar automatisch de outputmacht, wanneer het Web langzame snelheid plaatste minder dan snelheid bereikt.

5.       Roestvrij staal gesegmenteerde elektrode.

6.       Het naakte systeem van de Rol.

7.       De gemakkelijke meningsvensters staan duidelijke unobstructed mening van coronalossing toe. 

Technische Beschrijving 

·         Behandel breedtecapaciteit: 4 " aan 48 " Web.

·         Het broodje van Treater: 2/4 " diameter "/3 ".

·         Nuttelozer broodje: 2 diameter "/3 ".

·         Maximum lijnsnelheid: 6 tot 60 meter per minuut.

·         Behandel vermogen: Één of twee kanten.

·         De levering van leidingen: 230 V, AC ± 5%, 1 Ø.

·         De frequentie van leidingen: 50 Herz ± 5%

·         De frequentie van de output: 15 tot 25 Khz.

·         App. De macht van de output: 1/1.5/2 KW.

·         Elektroden: Multisegment/Multiblade.