Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodjekoel trommel voor textiel en document de industrie

Koel Trommel voor Industrie van de Textiel & van het Document
 

De koel Trommel heeft harde chroom geplateerde oppervlakte. Het gekoelde water dat door zijn Roterende verbinding overgaat koelt de harde chroom geplateerde oppervlakte van het Broodje.  Het koel Broodje koelt het contactgebied dat de Webmaterialen of de rubberbroodjes raakt. Er zijn verschillende type KoelBroodjes zoals enige shell, dubbel shell bekleed type, spiraalvormig type.  Het oppervlaktekoelingseffect zal voor verschillende types variëren. Koel Broodje dat schacht met binnengat heeft om roterende verbinding te bevestigen. De grotere schachtdiameter wordt geadviseerd om breuk van eindschachten als eindschacht te vermijden die binnengat heeft.

 

·         Koel Broodje

·         Dubbel Bekleed KoelBroodje

·         Spiraalvormig KoelBroodje


Wij bieden een waaier van het koelen van trommels voor de TextielIndustrie aan die volgens de cliëntenspecificaties worden aangepast. Deze koeltrommel wordt gemaakt van het materiaal van uitstekende kwaliteit om kwaliteitsnormen te verzekeren over de bol en zijn het efficiënte functioneren. Onze kwaliteitsnormen zijn een prioriteit die niet kan worden genegeerd om goede reputatie onder onze getaxeerde cliënten te handhaven. 

Wij zijn bezig geweest met productie en het leveren van het koelen van trommels die en van groot belang voor document de industrie hoogst efficiënt zijn. Dit wordt gemaakt van het materiaal van uitstekende kwaliteit dat zijn duurzaamheid en weerstand tegen corrosie verzekert. Deze koeltrommels zijn veilig om laag onderhoud te gebruiken, te vereisen en betrouwbaar en dit heeft ons helpen om een reputatie in de internationale markt te bereiken. Wij vervaardigen producten volgens specifieke behoeften van onze getaxeerde cliënten met superieure kwaliteit van materiaal.