Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodjevolgende rolassemblage

De volgende Assemblage van de Rol


Midden leidend systeem 

Het bestaat uit twee rechthoekige kaders van het staalbuizenstelsel. Men is stationair, is andere beweegbaar. het wordt gesteund in een nyalguide glijdend blok en een boogvormig staafsysteem, en heeft ab nuttelozere rol op één van beide eind. 

Het Web kan over TRA in de gevormde weg van a „worden gevoed u“, omkerend zijn richting van reis, of door TRA in een configuratie van „z“, die de zelfde richting van reis handhaaft. Het is ongevoelig aan houding en kan zelfs ondersteboven worden opgezet. Stevig gesteund op alle vier hoeken door nylaguidelagers, is het niet onderworpen aan afbuigingen die door cantilever worden veroorzaakt beklemtoont. De radiale lagers worden verzegeld, en de lineaire lagers zijn zelfreinigend en zelfsmering. De eenheid vereist daarom geen onderhoud. 

De volgende rolassemblage (TRA) bestaat uit twee rechthoekige kaders van het staalbuizenstelsel. Men is kantoorbehoeften, is andere beweegbaar; het wordt gesteund in een DRAGENDE Gids 

Het principe: 

·         De ongepaste steun van de detector en de ongepaste regeling van de broodjes zal in onbevredigende controleprestaties, resulteren of zal rimpels aan het Web veroorzaken.

·         Wanneer plannend en richt de proceslijn, de volgende beschreven punten hielden in mening moeten. Als de afstand te kort is, winkles zal gebeurd op dun of zacht Web.  

CON-PAP-TEX:

Wanneer nodig om Webpositie in het midden van de proceslijn te verbeteren, zijn er twee methodes om de Webrand te wijzigen. 

Het Broodje dat van de Spil van het centrum leidt:

Deze methode was het best op de Web van novelistic materialen, of vervormingenWeb toe te schrijven van toepassing aan de verschilspanning van beide kant. Het Web glijdt nauwelijks op dit gidsbroodje uit, aangezien er hoek twee 90°wrapped heeft. Als het misstappen is, gebruik een rubber met een laag bedekt broodje zal verhinderen misstapleeftijd voorkomt. 

Beëindig het Broodje van de Spil Leidend:

Deze methode bijzonder goed voor flexibel Web. Het is beschikbaar, wanneer plaats in lange afstand tussen ingangs nuttelozer broodje en gaat nuttelozer broodje weg. De veronderstelde spil van de omwenteling van het gidsbroodje wordt geschikt lang om te zijn, zodat zijn de draaiende hoek van de guiderbroodjes en de spanningsvariatie minste, zullen verminderend het verpakken van het Web. Er heeft omslag 90° voor enig broodje en omslag 180° voor dubbele broodjes getoond zoals hieronder. 

De Controle van de Positie van de rand:

Wanneer het filmbroodje niet in orde voedt, zou het door de controleeenheid van EPS kunnen worden aangepast en film het voeden zal in de juiste positie worden verbeterd. Dit systeem zal de productiviteit van machine verbeteren en er zal één reeks van EPS voor elke lijn verstrekken. 

Vier Rollen TRA: 

Wij zijn betrokken bij het verstrekken van een uitvoerige waaier van rollen TRA. Deze rollen zijn gebruik in document de industrieën. Wij maakten dit product vanaf het cliëntvereiste. 

Kader SRA:

Wij vervaardigen en leveren een robuuste waaier van Kaders SRA. Deze zijn gemaakt gebruikend hoog rangmateriaal, dat hen om in een aantal toepassingen over de industrieën perfect maakt worden gebruikt. De kaders zijn beschikbaar in gevari??rde ontwerpen en specificaties om aan de diverse behoeften van de cliënten te voldoen 

BESCHRIJVING

De standaard adapterbasissen bestaat uit een stationaire vloer - opgezette kader of plaat, een vier eenheid, een standaardnylaguidelager en een steunsysteem, en een bewegend kader van plaat. Een op zwaar werk berekende servocilinder wordt genesteld tussen de kaders en de nylaguidelagers. De servocilinder beweegt afwisselend de hogere adaptergrondplaat in antwoord op hydraulische signalen van de machtseenheid. 

Wij specialiseren ons in de Kaders van de productiekwaliteit TRA dat aan de geschakeerde vereisten van onze clientèle voldoet. Deze zijn beschikbaar in diverse grootte en volgens de cliënt-specifieke eisen aangepast. Gewaardeerd voor de eigenschappen zoals corrosieweerstand, duurzaamheid, hoge prestaties en stevige bouw, worden deze hoogst geëist onder onze klanten.

Voorts bieden wij hen aan rendabele prijzen aan. 

Midden Gids: 

De positieve assemblage van het Broodje van de Verplaatsing/van de Leiding bestaat uit een kantoorbehoeftenbasis & een beweegbaar kader met nuttelozere rollen. Twee paar van CON-PAP-TEX Nylaguide lagerssteun het bewegende kader. De positieve verplaatsingsgidsen zijn geschikt waar de lange ingangsspanwijdte niet beschikbaar als bij de druk m/Cs is. De het broodjesgidsen van de leiding zijn beschikbaar in enige of dubbele rolassemblage en zijn nutteloos voor machines waar, de lange vrije ingangsspanwijdte beschikbaar is. Al deze gidsen worden gepubliceerd voor minimumWebspanning & kunnen horizontaal, verticaal worden geïnstalleerdo of bovenkant neer.