Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodjeepdm rubberrol

RubberRol EPDM


Wij kunnen Rollen EPDM van om het even welke specificatie vervaardigen en wij verzekeren dat al onze rollen worden gemaakt om uw drukbehoeften tevreden te stellen. Voor specifieke UV/EB druk, worden de speciale samenstellingen van Rollen EPDM aangeboden door ons. De speciale samenstellingen werden ontwikkeld, houdend in mening, om de problemen zoals het zwellen, krimpen en/of kleverigheid op te lossen verbonden aan het gebruik van conventionele rubbersamenstellingen in UV/EB druk.

 

EPDM zijn de rollen nieuwe samenstellingen beschikbaar van grote uitstekende kwaliteit, en over het algemeen niet wordt het rek versterkte rubber gebruikt van fijne kwaliteits grondstof die met heldere glanzende druk vaak niet-toxisch en onschadelijk is. De rollen EPDM zijn beschikbaar in grote en echte verscheidenheid om van met hoogtepunt na gewaarborgde verkoop de dienst te kiezen.

 

RubberRollen EPDM zijn wij bezig geweest met de productie van en het leveren van een brede waaier van RubberRollen EPDM. Deze rubberrollen EPDM worden wijd gemaakt van de grondstof zeer van uitstekende kwaliteit die hoge duurzaamheid op zijn gebruikerseind verzekert. Deze EPDM de rubberrollen zijn vindt wijd zijn toepassingen in diverse industriesectoren. Wij voeren diverse prestatiestests uit alvorens de verzending te verzenden voor verpakking.

 

Resultaat van ons Rubber vervaardigde Rollen EPDM gebruikend superieure rang grondstof. De rubberRollen EPDM worden efficiënt getest om uitzonderlijke veerkracht en prestaties te verzekeren. De rubberRol EPDM wordt vervaardigd vanaf huidige marktnorm. Wij hebben een achtenswaardige naam als betrouwbare Fabrikant en Leverancier van RubberRollen EPDM in de industrie gevestigd.

 

Eigenschappen:

             ·         Vrije roest

             ·         Hoogst duurzaam

             ·         Uitstekende sterkte

             ·         Op tijd levering

             ·         Opperste kwaliteit

 

Specificaties:

             ·         Hardheid van 45o aan 85o aandeel A.

             ·         Lengte 50mm tot 5500mm broodje Alluminium

             ·         Diameter 50mm tot 800mm