Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodjede expanderbroodje van de krommestaaf

Het Broodje van de Expander van de Staaf van de kromme
De Assemblage van de Expander van de Staaf van drie Kromme
3 de Assemblage van de Expander van de Staaf van de kromme

Het rubber broodje van de Expander van de Staaf van de Kromme wordt gebruikt voor het verwijderen van rimpels uit de machines van de TextielVerwerking zoals Kalenders, het Verven, de machines van het Bleken, Drogende Waaiers, Stenters, buigt weft gelijkrichter. De staafexpander van de kromme die op textielmachines wordt gebruikt die meer boog hebben dan andere Industrie zoals Document, plastiek. Voor schuringsweerstand, chemische weerstand, weerstand op hoge temperatuur, Nitril, Hypolan, worden de rubberkokers gebruikt. Het speciale verzegelen wordt verstrekt voor natte het werk voorwaarde en vermijdt het rusten van kogellagers binnen het broodje.

 

Dit is één van de meest efficiënte apparaten om vouw-rimpels te verwijderen, die normaal op kettingloos merceriseert machine wordt gepast. Met dit apparaat, krijgen wij maximum het contactgebied van de stoffenoppervlakte op alle drie gebogen staven dat efficiënte verwijdering van vouw/rimpel verzekert.


Wij kunnen twee Web/stoffen in werking stellen die afzonderlijke breedten op dit apparaat hebben.

Dit apparaat bevat hoge schurende duel van de synthetisch rubberkoker die op vrije bewegende dubbele verzegelde kogellagers met robuuste opzettende bouw wordt gepast.