Pneumatische Rem, de rem van de lucht, de Rem van het Poeder met het Systeem van de Controle van de Spanning, de Pneumatische fabrikant Ahmedabad India, het Systeem van de rem van de Controle van de Spanningpneumatische rem/luchtrem

Pneumatische Onderbreking
De Rem van de lucht

Pneumatische rem
De pneumatische remmen worden algemeen geroepen als luchtremmen. Zij worden in de breedste waaier met elektronika vervaardigd voor ononderbroken misstap het remmen toepassingen op middelhoogvermogenniveaus aan te passen. Deze krachtige, dubbele schijfremmen worden door hun capaciteit gekenmerkt om net neer aan nul snelheid op open loop of gesloten lijnwijze van verrichting te presteren. De pneumatische rem biedt brede waaier van torsie evenredig aan luchtlevering van aan 0.2 psi aan maximum 90 psi. 

Wij bieden de breedste waaier van pneumatische remmen en elektronika aan gelijke voor ononderbroken misstap het remmen toepassingen aan op middelhoogvermogenniveaus. Deze krachtige, dubbele schijfremmen worden door hun capaciteit gekenmerkt om net neer aan nul snelheid op open loop of gesloten lijnwijze van verrichting te presteren.

·         De pneumatische remmen van diverse grootte en types zijn beschikbaar om om het even welke toepassingen te passen.

·         Zij zijn eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te vervangen uitgeput geraakt remt stootkussens.

·         De remmen komen volledig geassembleerd, klaar te passen en gemakkelijke steun.

·         Deze remmen worden hoofdzakelijk gebruikt als actuators voor de spoeltoepassingen van de V.N. 

lucht remom de ononderbroken misstap het remmen toepassingen op middelhoogvermogenniveaus aan te passen, bieden wij een voorname lijn van pneumatische remmen & elektronika aan. Onze dubbele schijfremmen worden ontworpen voor hoge prestaties en voor neer het uitvoeren van recht op nul snelheid op open loop of gesloten lijnwijze van verrichting. 

elektromagnetische remDe pneumatische remmen van diverse grootte en types zijn beschikbaar om om het even welke toepassingen te passen. Zij zijn eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk om uitgeputte remstootkussens te vervangen. 

De remmen komen volledig geassembleerd, klaar te passen en gemakkelijke steun. Deze remmen worden hoofdzakelijk gebruikt als Actuators voor de toepassingen van de Ontroller. 

Elektromagnetische Rem 

EMP de Remmen zorgen voor stabiliteit van controle van het drijven of het remmen torsie. het biedt snelle reactie en constante torsie aan.