Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodjede eenheid van de spanningscontrole

De Eenheid van de Controle van de spanning


In moderne productieinstallaties, zijn de processen aan zich het grote uitbreiden geautomatiseerd met handacties die zo ver mogelijk worden verminderd. Vandaar het automatische Webspanning is controleren essentieel als de verwachtingen in geëerbiedigdm dit moeten worden tevredengesteld 

CPT de reekscontroles wikkelen zich automatisch af opnieuw op, winden en middenWebspanning. 

Plaats enkel de wensspanning en het controlemechanisme handhaaft het door diverse broodjesdiameters automatisch te compenseren, worden de snelheid, de Web materiële enz. daadwerkelijke spanning en de vastgestelde spanning getoond op digitale meter. De standaard eigenschappen omvatten auto/hand, spannings op/weg, hand het plaatsen pot, zacht begin en leidingen op/weg. Beschikbaar met bijlage .Outputs beschikbaar aan controle drijft de motor, poederremmen, pneumatische remmen enz.

EIGENSCHAPPEN

Ø het modulaire Ontwerp, laat de controlemechanismen toe worden gevormd om toepassing te eisen

Ø de aanpassingen van alle klanten moeten aan boord opstelling vereenvoudigen.

Ø kan de microprocessor gebaseerde controle, in om het even welke spanningsstreek (Ontroller, re-Spoel & tussenpersoon) worden gebruikt.

Ø gegevens ingaan die toetsenbord met behulp van staat de gebruiker toe om door de selecties en waarden te scrollen, die opstelling gemakkelijk de maken.

Ø de aanwijzing en de correctie zullen betrouwbaar, en efficiënt zijn.

Ø de dichte lijncontrole door Webspanning door twee ladingscellen te meten, verzekert dat het defect of de verkeerde Webspanningen worden verbeterd.

Wij zijn één van de belangrijke verwerkende bedrijven bezet op het gebied van het systeem van de spanningscontrole dat hoofdzakelijk voor nauwkeurige spanning & torsiecontroleoplossing in Web gebruikt wordt dat de industrieën omzet tijdens om het even welk Webproces.  Het is zeer essentieel om eenvormige spanning voor betere kwaliteit en hogere productie & minder verspillingen te handhaven. Ons systeem van de spanningscontrole is zeer nuttig voor om het even welke het winden & het afwikkelen zich toepassing om spanning door het proces uniform te handhaven. Ons Systeem van de Controle van de Spanning is gemakkelijk te installeren en te werken.  

Wij bieden verschillende types van systeem zoals magnetische poederrem met aan:

Ø de cel van de lading koppelt terug

Ø de berekening van de diameter koppelt terug

Ø de regeneratieve rem van D.C.

Ø gebaseerde de motor van A.C.

De Informatie van de toepassing: 

Het Systeem van de Controle van de spanning voor Ontrollers en Rewinders van het Omzetten van de Constante Spanning van Machines tijdens het Omzetten van Proces is Één van de Belangrijkste Criteria in het Verzekeren van het Eindproduct van de Goede Kwaliteit. De spanning van Web wordt beslist door de Remmende/DrijfTorsie die op de Schacht van het Broodje en de Straal van het Broodje wordt toegepast. 

Spanning = Torsie/Straal. 

Aangezien de Diameter van het Broodje begint van Volledige Diameter te verminderen, of van de Diameter van de Kern stijgt, zou de Torsie van tijd tot tijd in Orde moeten worden aangepast handhaaft Constante Spanning. Met het Conventionele Systeem van de Rem, past de Exploitant van de Machine de Rem in Gepaste Stappen aan waaraan de Spanning niet tijdens het Proces Constant zal blijven.  

Onze Convertors van de Hulp van het Systeem bereiken Hogere Productiviteit, Kleinere Afval en Verhoogde Winsten door Constante Spanning tijdens Lopend Proces Te handhaven. 

Het volgende is het Belangrijke Systeem van het Controlemechanisme van de Spanning van het Verstand van Componenten:

Ø het Controlemechanisme van de spanning

Ø de Omvormer van de spanning

Ø de magnetische Rem van het Deeltje/Koppeling/Motor/Pneumatische Rem 

Enkele Belangrijke Bereikte Voordelen wanneer het Gebruiken van het Controlemechanisme van de Spanning zijn:

Ø de vastgestelde Waarde van Spanning is Gehandhaafde Constante tijdens het Proces.

Ø de verspillingen worden verminderd aangezien het Broodje tot Laatste Lagen kan worden gebruikt.

Ø de Snelheid van de lijn kan worden verhoogd.

Ø de exploitant kan zich op Andere Kritieke Parameters van het Proces tijdens de Lopende Voorwaarde van de Machine concentreren.

Ø de constante Spanning helpt in het Verminderen van Belangrijke Verschuiving in Registratie terwijl Druk die normaal voorkomt wanneer de Frequente Aanpassingen met HandSystemen worden gedaan.

Ø de Periode van de terugbetaling is gewoonlijk tussen 6 Maanden aan 2 Jaar afhankelijk van Type van Materiaal

Automatiseer het Werkende Principe van het Controlemechanisme van de Spanning van het Web:

De materiële Spanningen die door de Vastgestelde Potentiometer van de Spanning worden geplaatst, wordt de Vastgestelde Waarde vergeleken met de Daadwerkelijke Waarde van de Spanning (het Signaal komt uit de Omvormer van de Spanning), zal het Vergeleken Signaal het Signaal van de Fout geven, wordt Dit Signaal vergroot en gegeven aan Rem/Motor. De speciale Elektronische Kring zal met de Daadwerkelijke Waarde van de Spanning vergelijkbaar zijn en zal het Zelfde door de het Remmen Torsie of en de Snelheid van Motor Aan te passen handhaven. 

  • De Controle van de Motor van Rewinder door de Cel en de Omschakelaar van de Lading 

  • De Controle van de spanning voor wikkelt zich met Rem af

  • Wind met Motor & Invator opnieuw op

  • Span Controle voor Snijmachine Rewinder