Het Leidende Systeem van het Web, Aligner van het Web, de HydroEenheid van het Pak van de Macht Pneumomatic, hydro pneumatische powerpack van Extra DelenWeb aligner

AligneR van het Web

Hydro - Pneumatische Aligner van het Web (het Pak van de Macht) Eenheid

hydro pneumatische WebalignerCON-PAP-TEX is de belangrijkste fabrikant voor Aligner van het Web Eenheden in India. Wij hebben de capaciteit om 100-150 eenheden per maand te leveren. Wij hebben de systematische grafiek van de het werkstroom & bijgewerkte technologie om de machine bij zeer hoge snelheid en grote perfectie te produceren. Wij nodigen onderzoeken ook uit van machinesvervaardiging om de eenheden in bulkorden te kopen.  

CON-PAP-TEX maakt Aligner van het Web is het Hart van Hydro Pneumatisch Web leidend systeem, om al type van materiaal van om het even welke breedte, bij om het even welke snelheid, onder om het even welke lading automatisch te leiden. Volledig zelf - bevat met een integrale luchtgenerator voor sensor. Het wordt gekoppeld aan driefasenAC motor en de Hydraulische pomp is ook attached op de zelfde schacht die binnen de olietank gepast wordt die met Hydraulische olie wordt gevuld. De signalen van de de stroomsensoren van de Lucht worden ontvangen door spoeltype evenredige servoklep opgezet net onder polyesterdiafragma. Het unieke ontwerp geeft uiterst smalle dode band & unexcelled de snelste mogelijke reactie voor leidende resultaten. De eenheden van het machtspak zijn beschikbaar in verschillende modellen bij 0.25 PK aan 3 PK om om het even welke leidende toepassing te ontmoeten u kunt hebben. De ingebouwde Generator van de Lucht vermijdt gebruik van externe luchtlevering. 

Deze eenheden worden gebruikt om al type van flexibele materialen van om het even welke breedte, bij om het even welk zaad, onder om het even welke lading automatisch te leiden. De inherente mogelijkheden van deze eenheid verzekeren stabiele operationeel bij allen die het Web verbeteren bij om het even welke snelheid en ladingen. 

CON-PAP-TEX de eenheden van energie worden gebruikt om allerlei flexibele materialen van om het even welke breedte, bij om het even welke snelheid, onder om het even welke lading automatisch te leiden. Volledig self-contained, met een integrale luchtpomp, elimineren deze eenheden de behoefte aan extra luchtregelgevers of installatielucht. De modulaire bouw en sub plaat-opgezette componenten verstrekken maximumgemak om te onderhouden. De inherente mogelijkheden van eenheden CON-PAP-TEX verzekeren stabiele verrichting bij alle het verbeteren snelheden en ladingen. De Eenheden van energie van de Druk van de lucht zijn beschikbaar in modellen bij 1/4 P.K. aan 3 P.K. om om het even welke leidende toepassing te ontmoeten u kunt hebben. De dubbele en drievoudige eenheden van energie zijn beschikbaar opnemend twee drie servokleppen op het zelfde reservoir om veelvoudige leidende toepassingen te behandelen. Een bron van macht is verplicht in een Web leidend systeem. De machtseenheid is veel meer dan enkel een energiebron, echter, omdat het normaal gemoduleerde macht aan de aandrijvende apparaten levert. Het daarom is een versterker van controlesignalen, evenals een krachtbron naast het verstrekken van hydraulische macht voor de aandrijvende kring de machtseenheid pneumatische macht voor de sensoren veroorzaakt. De de leveringsdruk van de sensor moet constant blijven, en de machtslevering verschaft dit element. Onze constante drukgenerator veroorzaakt constante druk bij een bepaald hoofd geen drukregelgever daarom wordt vereist. Het water, olie en schaal de verontreiniging en andere diverse problemen van de installatielucht worden ook vermeden.  

CON-PAP-TEX gebruik één van een reeks van Web leidt pneumatische hydraulische eenheden in het grootste deel van zijn systemen. Deze eenheden komen in verscheidene grootte en geschikte kan voor om het even welke toepassing worden gevonden. 

Web - Aligner (het Pak van de Macht) Eenheid Volledig met:

·         De Motor van 0.5 P.K.

·         De Pijp van de lucht - 5 Mtr.

·         Olieleiding - 5 Mtr.

·         Sensor - PCs 1

·         Regelaar - PCs 1.

·         De Filter van de lucht - PCs 1.

·         De Filter van de olie - PCs 1.

·         Grootte 4 ", hydraulische van de Cilinder strock 6 " & 8 " - PCs 1. 

SENSOREN           

In de speciaal ontworpen de stroomsensoren van de niet-contactLucht, wordt de lucht verdreven van twee het verzetten zich openingen. De differentiële luchtdruk is gebruik om het zij wandelen van het materiaal in proces te ontdekken. De sensoren van de Luchtstroom zijn het zelf schoonmaken & gepast met fijne aanpassingssteun - steun. 

HYDRAULISCHE CILINDER

Het werkt aan hydraulische druk. Het drijft de verbeterende kaders aan. Beschikbaar in verschillende grootte bij 2 " aan 18 " slaglengte. 

Technische Beschrijvingen voor de Eenheid van het Pak van de Macht 

TYPE

Cpt-17

Cpt-30

Classificatie van de motor (de driefasen, 50 Herz

0.5 PK

1HP

De stroomtarief van de pomp

3.4 l/min.

5.8 l/min.

De capaciteit van de tank

17 liter

30 liter

Het type van olie

Servo 32, Enklo 44, Waterkracht 37

 

De druk van de lijn

staaf 14

staaf 21

Max. kracht van de Verrichting (50.8 mmdia. Cilinder)

260kg

389.5 kg

Vervolg snelheid

 

 

Max. Bij 3.4 l/min.

30mm/seconde

--

Bij 5.8 l/min.

--

40mm/seconde

De druk van de de sensorlucht van de lucht

5 tot 28 mbar, oneindig adj.

 

Gewicht met inbegrip van olie

40kg

60kg

Het dubbele Pak van de Macht

Dubbele Aligner van het Web 

Wij zijn bekwaam in het aanbieden van het Dubbele Pak van de Macht renowned voor het verstrekken van hoge capaciteit, controleopties & configuraties dat in bijna om het even welke toepassing moet worden gebruikt. Het dubbele Pak van de Macht wordt ontworpen en gebruikend de hydraulische die uit een brede waaier worden geselecteerd en geassembleerde componenten van de premiekwaliteit gebruikend geavanceerd technische systemen vervaardigd die met technologisch geavanceerd concept worden ontworpen. 

Elektro-hydro Aligner van het Web Eenheid

Voordelen van elektro-HydroAligner van het Web Eenheid:

·         Geen onderhoud

·         De besparing van de arbeid

·         De besparing van de elektriciteit

·         Geen verspilling

·         Meer productie 

STRUCTUUR VAN ALIGNER VAN HET WEB

·         M.S. Tank en M.S. Plate 

SYSTEEM VAN DE VERRICHTING IN RUNNEN VAN ALIGNER VAN HET WEB ELECTRO-HYDRO

·         Elektronisch van de sensor van de filmFotocel voor rand.

·         De elektronische 0 Motor van – 5 PK AC.

·         De elektro Raad van het Comité voor Operate de volledige Eenheid.

·         De hydraulische Olieleiding van de Regelaar – van de Cilinder –. 

TECHNISCHE GEGEVENS

·         Snelheid van Eenheid 250/min

·         De variatie van film het Winden is 0.5

 Geschikt voor allerlei Machines als:

·         De Machine van de Druk van de rotogravure

·         De Machine van de laminering/de Machine van de Deklaag

·         De Machine van Rewinder van de snijmachine

·         Doctoring die Machine opnieuw opwindt

·         De Machines van het document

·         Textiel Machine als het Groeperen van Machine, de Machine van de Inspectie, enz.

·         Band-koord Machines