Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodje


het broodje van de latjeexpander

Het Broodje van de Expander van het latje
De Expander van het latje voor Geweven Zak
De Rol van de Expander van de strook
De Expander van Polyband
De Expander van Polyband & de Expander van het Latje

De Expanders van het Latje van het Aluminium „CONPAPTEX“ worden gebruikt voor rimpel verwijderend op deklaagmachines die in om het even welke lengte en standaarddiameter 6“ beschikbaar is.  De grotere diameter kan vanaf specifieke vereisten worden gemaakt.  De normaal duidelijke oppervlakte wordt verstrekt maar één of andere toepassingentanding wordt vereist op oppervlakte voor het grijpen. Terwijl het opdracht geven tot de toepassingstemperatuur, het Webmateriaal, vlakte of de tanding zou moeten verstrekken die op oppervlakte, maximumsnelheid wordt de vereist van Webmateriaal aan al uw vereisten te voldoen. Voor soundless werkend zijn de broodjes ook beschikbaar met kogellagertype nokkenmechanisme ook. De normale uitbreiding is 25mm.  

Type van beschikbare het Broodje van de Expander van het Latje: 

·         De Expander van het Latje van het aluminium

·         Het Broodje van de Expander van het latje met Houten Latje

 

Diameter van beschikbare het Broodje van de Expander van het Latje: 

·         6 ", 8 ", 12 " 

Lengte: tot 3000 mm 

De Expander van het latje is bijzonder geschikt voor langzame snelheidsmachines als het met een laag bedekken van de machines van de doekdeklaag, de Vlakke machine van de Druk van het Bed, kunstlederdoek alvorens machine enz. Te groeperen. Het broodje wordt met nokkenmechanisme gepast dat met op lagers met linker & Juiste latjes van centrum wordt gepast. Voor langere breedte drie worden de latjes gepast en de middenlatjes worden bevestigd om V-vormige rimpel-verwijderende actie te vermijden. Beschikbaar met voet het opzetten voetstukken. 

Geschikte tot 120 " het werk breedte, met het Gevoelde behandelen op houten Patti, Aluminium Patti en S.S. Patti. 

Het uitbreidingseffect wordt bereikt door de beweging van de latjes vormt het centrum van de rollen. In het geval van een constante slag wordt een duidelijk rekeffect verkregen. 

Het uitbreidingseffect wordt beïnvloed door een draai van de schacht was het laden en het lossen de punten van de doek zijn veranderingen. 

DE ROL VAN DE EXPANDER VAN DE STROOK

Het uitbreidingseffect wordt door de zeer elastische polybanden bereikt uit te rekken die gelijk bij de omtrek worden gevestigd.  

Het uitbreidingseffect kan oneindig tijdens de verrichting door de slag te veranderen door een handwiel worden aangepast. Het wordt bovendien beïnvloed door het laden te veranderen en punten te lossen. 

POLYBAND DE BROODJES VAN DE EXPANDER 

Voor sommige Webmaterialen zoals pp/LD/LDPE, enz., Broodje van de Expander van de Boog het Rubber, de Broodjes van de Expander van het Latje of Rol zal het Broodje niet of verwijderend rimpels werken. Dit Broodje komt in diameter 140 mm en het werken als de Webbreedte meer dan 1000mm is.  Als de Webspanning niet volstaat om het extra broodje te drijven drijf als tand of de katrol wordt gegeven vanaf vereisten. Het speciale elastische koord dat op nokkenmechanisme kan wordt gepast voor meer uitbreidende actie regelbaar zijn.  Het is zeer belangrijk om het Broodje in juiste afwijkingshoek te installeren om maximumresultaten te krijgen. Maximum het Werk Breedte 2500 mm in normale gevallen. 

Wij bieden een superieure waaier van Expanders Polyband aan die worden gebruikt wanneer de expanderrollen niet aangewezen zijn. Deze expanders geven grote prestaties voor het scheiden van het Web na het scheuren ondanks zijn dikte en zijn zeer nuttig in verwerkingsHM en blz. De beste resultaten hiervan worden verkregen met omslaghoek van 90 graad. Men moet zich uitrekken, aanpassen, aanraking-binnen en raakt punten volgens het Webmateriaal. 

De Expander van Polyband is zeer essentieel voor het dunne Web, 10 microns en minder. De Expander van Polyband presteert outstandingly goed voor het scheiden van het Web na het scheuren ongeacht zijn dikte.