Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodje


zuigings broodje

zuigings broodje
 

De Broodjes van de zuiging worden ontworpen om vochtigheid te verminderen, verbrijzeling te elimineren en over het algemeen molenproductiviteit te verbeteren.

Wij hebben meer dan 12 jaar ervarings vervaardigend de hoogste broodjes van de kwaliteitszuiging. Wij hebben ontworpen en de gebouwde broodjes die zich van niet-gedreven vaste openingszuiging uitstrekken voelden broodjes aan veranderlijke breedte, veranderlijke lengtezuiging die broodjes vormt. De ervaring en productiedeskundigheid die over deze periode wordt bereikt verzekert een modern en efficiënt broodje dat de test van tijd zal doorstaan. 

Voorafgaand aan levering worden al onze Broodjes van de Zuiging grondig geïnspecteerd gebruikend de recentste overzichtscomputerprogramma's. Dit niet alleen verzekert de integriteit en de sterkte van het broodje, maar ook dat het de hoogste niveauprestaties in nip van uw meetkunde zal voorzien.

 

·        Shell wordt centrifugaal gegoten uit divers brons en roestvrij staallegeringen. De metallurgie die voor uw specifieke toepassing juist is hangt van het milieu van de molen af. Alle shells worden geboord op een spiraalvormig patroon om verrichting vrij te verzekeren.

·        De zuigingsdoos kenmerkt roestvrij staalvervaardiging, en gecompenseerd om de verbindingsregeling te compenseren en de doos te steunen tijdens verwijdering.

·       De roestvrij staaltap kenmerkt een Bolton ontwerp en gerangschikt om de optimale snelheid te verstrekken terwijl het verminderen van lawaai en het verhinderen van voorbarige scheiding.

·         De gesmede staalhoofden zijn epoxy die worden geschilderd om corrosie te verhinderen.

·         Een doosaanpassing van omwenteling 360° wordt verstrekt door een volledige wormtoestel en een worm.

·        Er is een dragend ontwerp drie met het achter interne dragen kenmerkend een binnenringsomwenteling. De volledige achter interne lagerassemblage is vervangbaar.

·         De aanpassing van Deckle wordt van de voorzijde van het broodje gemaakt dat een dubbele schachtregeling gebruikt.