Rimpel die Rol, RubberRollen, Industriële rollenfabrikant, het apparaat van de kernholding, corona verwijdert treater, metaal bekleed gebogen broodjeDE RESERVEONDERDELEN VAN DE MACHINE VAN DE SNIJMACHINE

Verbindingsstukken
 

 
Het scheuren van de Verbindingsstukken van de Lijn:

Het scheuren van de Verbindingsstukken van de Lijn (Metaal & Rubberized)
Wij zijn bezig geweest met de productie van en het leveren van een brede waaier van het scheuren van lijnverbindingsstukken (Metaal en Rubberized). Deze die verbindingsstukken scheuren worden wijd gebruikt in de verschillende industrieën voor het snijden en het in orde maken van verschillende metalen en legeringen. Wij vervaardigen ons gamma gebruikend de grondstof van de premiekwaliteit voor het verzekeren van de eenvormige hardheid hiervan die Verbindingsstukken scheuren. Het procédé van de precisiethermische behandeling bevestigt de langere looppas; de uitstekende kwaliteit scheurde randen en verminderd maal cycli opnieuw.

De Waaier van de grootte:

         Dia: 100 mm aan 450 mm

        Dikte: 1 mm aan 150 mm

         De Diameter van het product: Vanaf klantenSpecificatie

         De Lengte van het product: Vanaf klantenSpecificatie

   
VERBINDINGSSTUK:

Als belangrijke component om lijn het bewerken Verbindingsstukken voor de schijfspel van de overarmseparator te scheuren een essentiële rol in vestiging een scheurend lijnhulpmiddel. Deze ringen worden verstrekt om een eenvormige gegevens verwerkte bepaalde afstand tussen de roterende scheurende messen van de snijmachinesnijder te handhaven. De afstandsringen zouden de zelfde vorming op termijn van afmetingen en vorm moeten hebben zoals dat van de snijder of het scheurende snijdersmes dat in de verrichting van knipsel of het scheuren wordt gebruikt, wordt het ook opgemerkt en geadviseerd om de grootte van de afstandsringen als beetje te gebruiken kleiner zoals dat aan vergeleken van dat van de messen die voor het knipsel worden gebruikt of de het scheuren verrichtingen zodat de messen in het materiaal kunnen binnengaan dat is of wordt gesneden door de messensnijder en ook voor messenonderhoud als het malen en het scherpen van de snijkanten van de messen slitted.

De nauwkeurigheid van de Ringen van de Afstand die met de Schijf van de Separator worden gebruikt Overarm kan de Prestaties regeren van Scherp/het Scheuren van Verrichting

CON–PAP–TEX zijn Eerste Leverancier & Fabrikant van de Ringen van de Afstand voor over de Schijf van de Separator van het Wapen een Belangrijke Component van het Bewerken van de Snijmachine.

RUBBER VERBINDINGSSTUK EN RUBBERIZED VERBINDINGSSTUKKEN:
De rubber Ringen en de rubberverbindingsstukken worden vervaardigd door CON-PAP-TEX die een gemeenschappelijke component die in het scheuren van lijn opgezet bewerken wordt gebruikt zijn.

De kwaliteit van de premie, hoge precisie, duurzaam en langdurig is bijvoeglijke naamwoorden die het best de producten beschrijven die bij de Industrieën van het T-stuk worden vervaardigd Dee. Epitome van perfectie, heeft ons bedrijf altijd ernaar gestreefd om slechts het beste aan zijn cliënten sinds onze onderneming te verstrekken.

De gebruik van eerste kwaliteitsverbindingsstuk dat metaalverbindingsstukken en direct rubberverbindingsstuk kan zijn voeren de onderhoudskosten en het leven van de scherpe messen in het scheuren het bewerken uit.

HET VERBINDINGSSTUK VAN HET METAAL:
Wij vervaardigen het metaalverbindingsstukken van de de uitvoerkwaliteit die in diverse toepassingen worden gebruikt. Gemaakt van Wig de van uitstekende kwaliteit van het Staal
Eindig kan # heldere 2 of steen zijn
De spiebanen zijn met internationale normen in overeenstemming
Verpakt en verscheept in lucht strakke polyzakken
De speciale grootte, materialen en de beschikbare de bulkhoeveelheden gebruikten op verzoek voor het snelle nauwkeurige uit elkaar plaatsen van malensnijders, troepsnijders die, zagen, bladen scheuren en hulpmiddelen malen